Szolgáltatási információk

1. Helyszíni átvétel az importőrnél - INGYENES

  • QianJiang-Keeway (Európa) Zrt.
  • Cím: 2000 Szentendre, Kőzúzó utca 8/B.
  • Nyitva tartás: H-P 8:30-17:00
  • Telefon: 06-26-500-005/13 mellék
  • Email: info@keeway.hu

 

2. Házhozszállítás ( GLS futárszolgálat ) ( járművek esetén nem alkalmazott !!! ) - bruttó 2300 Ft/csomag

Kiegészítők, promóciós és kisebb térfogatú termékek (pl. fűnyíró) szállítása GLS futárszolgálattal történik. Ezen szállítási mód esetében van lehetőség utánvételi fizetési opciót is választani. Ilyen esetben termékeink szállítási költsége bruttó 2300 Ft/csomag (függetlenül a fizetési opciótól). A csomagok maximum övmérete: 3m (azzal a megkötéssel, hogy a csomag legnagyobb oldala nem haladhatja meg az 1,75 métert). Övméret számítása: 2 X szélesség + 2 X magasság + 1 X hosszúság

A logisztikai folyamatból adódóan egyetlen rendelésben leadott, de két különböző szállítási móddal szállítható termék esetén mindkét szállítási költséget kénytelenek vagyunk felszámolni. A termékeket ez esetben külön-külön fogja az adott szállítmányozó partner kézbesíteni egymástól függetlenül.

A kiszállítás folyamatról a GLS futárszolgálat email értesítéseket küld, de az átvételi idő és hely végső pontosításához telefonos megkeresést is igénybe vesznek.

 

Kapcsolódó szolgáltatások

Ahhoz, hogy bizonyos termékeket a megrendelést követően használatba is tudja venni szükséges és elengedhetetlen számos törvényi feltételnek megfelelni. A Keeway-Benelli vállalja, hogy több évtizedes tapasztalata és ismerete birtokában az ilyen termékekhez kapcsolódó szolgálatatások keretében a hatósági-, állami szerveknél az eljárásokban közreműködik az alábbi táblázat szerint, ahol a nem QianJiang-Keeway Zrt -nél feltüntetett összegek hatósági, közigazgatási és törvényben szabályozott árak:

 

 

Átvétel, Házhozszállítás

 

Beüzemelés:

Azon szolgálatás, melynek keretein belül a megrendelt terméket a szállítási csomagolásból kibontjuk, és a szállítás megkönnyítése végett a gyárban leszerelt részeket újra felszereljük, majd a termék működését leellenőrizzük. ( Beüzemelési idő: A megrendelt termék(ek) és szolgálatás(ok) kifizetését és megvalósulását követő 1-5 munkanap)

Regadó ( Regisztrációs adó ):

A Magyarországon forgalomba helyezendő motorkerékpárok után regisztrációs adót kell fizetni. A regisztrációs adó mértéke függ a motorkerékpár hengerűrtartalmától és az első forgalomba állításának időpontjától. A Regisztrációs adó megfizetése a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé történik. ( Ügyintézési idő: 2 munkanap )

Műszaki ( Műszaki vizsgálat díja ) :

A Magyarországon forgalomba helyezendő motorkerékpároknak forgalomba helyezésük előtt műszaki vizsgálatokon kell átesniük. A díjat a műszaki vizsgaállomáson a Nemzeti Közlekedési Hatóság által megállapított díjak alapján kell megfizetni. ( Ügyintézési idő: 1-5 munkanap )

Okmányiroda :

Okmányirodákban szintén szabott, közigazgatási árak vannak. Az ügyintézéshez a jármű leendő tulajdonosa részéről ( életkor > 18 év ) meghatalmazás szükséges. Miután minden forgalomba helyezéshez szükséges adó és díj megfizetésre került, és a műszaki vizsga is eredményes volt Kötelező Gépjármű Felelősségvállalási Biztosítást ( KGFB ) kell kötni, csak ezek után indulhat a Forgalmi engedély, Törzskönyv, Rendszám kiadására irányuló okmányirodai ügyintézés, ahol a Vagyonszerzési Illetéket is meg kell fizetni. A Meghatalmazás mellett a leendő tulajdonos személyi igazolványának és lakcímkártyájának másolata is szükséges. ( Ügyintézési idő: Az adott okmányiroda leterheltségétől függően 1-3 munkanaptól akár több mint 1 hónap is lehet )

Kiszállítás:

A járművek kiszállítását a QianJiang-Keeway Zrt Önmaga végzi. A szállítás megszervezése csak a megrendelt termék(ek) és szolgáltatás(ok), valamint az okmányok (ahol ez szükséges) beérkezését követően indul el. ( Az ügyfélhez történő kiszállítás a szállítási kapacitásoktól függően az ezen naptól számított 7 munkanapon belül történik )