Product was successfully added to your shopping cart.

A Keeway-Benelli Magyarország egyetlen hivatalos és kizárólagos importőri webáruháza

(+36) 26 500 005 (#37)KAPCSOLAT

0item(s)

Nincs termék a kosárban.

Szállítási információk

 

 1. Helyszíni átvétel az importőrnél - INGYENES

  • Qianjian-Keeway (Európa) Zrt.
  • Cím: 2000, Szentendre, Kőzúzó utca 8.
  • Nyitva tartás: H-P 830-1700
  • Telefon: 06-26-500-005
  • Email: info@keeway.hu

 

2. Közvetlen házhozszállítás – bruttó 10.000 Ft/jármű illetve bruttó 1.871 Ft/kis méretű postai csomag

  • Járművek (robogó, motorkerékpár, elektromos kerékpár, kis ATV) szállítása bruttó 10.000 Ft/jármű.Ezen szállítási mód járművek rendelése esetében csak és kizárólag előre utalással vehető igénybe. Megbízott külső szállítmányozó partnerünk emelőhátfalas tehergépjárművel előre egyeztetett időpontban szállítja ki Önnek a beüzemelt/forgalomba helyezett járművet. A jármű átadás-átvételekor Vevő felelőssége a jármű sértetlen állapotban történő átvétele, azaz a termék átvetelkori külső átvizsgálása. Bármilyen esetlegesen szállítás során felmerülő sérülés, külsérelmi nyomok csak és kizárólag abban az esetben érvényesíthető Keeway-Benelli felé, amennyiben Vevő jegyzkőkönyvet vetet fel a szállítmányozó cég sofőrjével a jelzett hibákról a helyszínen átadás-átvételkor!
  • Alkatrészek, kiegészítők, promóciós és kisebb térfogatú termékek (pl. fűnyíró) szállítása DPD futárszolgálattal történik. Ezen szállítási mód esetében van lehetőség utánvételi fizetési opciót is választani. Ilyen esetben termékeink szállítási költsége bruttó 1.871 Ft/csomag (függetlenül a fizetési opciótól). A csomagok maximum övmérete: 3m (avval a megkötéssel, hogy a csomag legnagyobb oldala nem haladhatja meg az 1,75 métert). Övméret számítása: 2 X szélesség + 2 X magasság + 1 X hosszúság
  • A logisztikai folyamatból adódóan egyetlen rendelésben leadott, de két különböző szállítási móddal szállítható termék esetén mindkét szállítási költséget kénytelenek vagyunk felszámolni. A termékeket ez esetben külön-külön fogja az adott szállítmányozó partner kézbesíteni egymástól függetlenül.