Finanszírozás

FINANSZÍROZÁSI ajánlat

Jellemzők

·        Finanszírozó: MKB-EUROLEASING AUTÓLÍZING ZRT.

·        Finanszírozási forma: zártvégű pénzügyi lízing konstrukció

·        Devizanem: HUF

·        Kamatozás: változó és rögzített

·        Minimális finanszírozási összeg: 500 000 Ft.

·        Casco biztosítás megkötése kötelező.

·        THM: 4%-tól 13%-ig

·        Minimális kezdő lízingdíj: 20%

·        Futamidő: 24-60 hónap


SZÁMOLJON A Finanszírozási előKALKULÁTORRAL !

A kalkulátor által mutatott összegek csak a tájékoztatást szolgálják. Kedvezőbb, egyedi MKB ajánlatért hívja a Benellit!


Reprezentatív Példa:

Zártvégű pénzügyi lízing, fix kamattal:

TRK 502 Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén (2021.07.20.): bruttó vételár: 2.225.000,-Ft*, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.780.000,-Ft, havi törlesztő részlet 43.527,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege (20%): 445.000,-Ft, THM: 8,60%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 8,60%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 2.089.301,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

*A regisztrációs adót és az üzembe helyezés költségeit nem tartalmazza!

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A lízingbe vevőt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 4% - 13%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozási összeg minimális mértéke 500.000 Ft. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. Részletekért forduljon a Benellihez!

Pénzügyi Navigátor: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem